Det blir ReDesign – og barneklær sykurs med klesdesigner Irene Utgård Jacobsen på biblioteket!
Det er fremdeles 5 plasser igjen, fire på mandager og tre på onsdager.
Irene har bakgrunn fra kles/brudedesign og fire år som lærer i klesdesign ved Istituto di moda Burgo i Italia og kommer til oss for å holde kurs. Så det er bare å hente fram inspirasjonen.
ReDesign:
Det blir to parallelle kurs i redesign med felles introduksjonskveld mandag 19/9 på Folkeverkstedet. Folkeverkstedet har symaskiner/overlockmaskiner som kan brukes på kursene.
Kurs A går mandager og kurs B går onsdager. Det er 6 plasser på hvert kurs og deltageravgift er 800kr, betales på Vipps. Det er førstemann til mølla!
Påmelding til Inderøy bibliotek på: bibliotek@inderoy.kommune.no
Barneklær:
Sykurs i barneklær starter tirsdag 25.oktober, deretter er datoene 7.nov, 14. nov, 21. nov og 28. nov. Folkeverkstedet har symaskiner /overlock maskiner som kan brukes på kursene, men gjerne ta med selv også.
Det er 6 plasser på kurset og deltageravgift er 800kr. Førstemann til mølla. Påmelding til biblioteket på: bibliotek@inderoy.kommune.no.