Anbefalinger barn

 
Kampen mot mørket av Tim Probert

Ny, spennende grafisk roman for alle som liker Amuletten….

En tegneserie med masse humor og spenning, i en magisk og vakker verden … Bli med til den planeten Irpa.  Bea og Cad er bestevenner litt utenom det vanlige. Hun er et menneske. Han er en galdurianer. De må legge ut på et stort eventyr for å redde sin verden, ellers kommer den til å havne i et evig mørke.

 

Reserver boka!

 
Marshmallowsmaskinen av Bobbie Peers

Om MarsElla og Felix som reiser av gårde i et luftskip for å finne ut hvorfor den store marshmallowsmaskinen har sluttet å virke. Uten marshmallows vil de skumle pirajapiratene bli enda farligere..

Første bok i en ny serie: Oppdagerklubben.

Reserver boka!

Leon av Katherina von Bredow

Leo er andre bok i trilogien som begynte med Ellinor og skal slutte med Viktor – tre nesten-ungdommer som vi følger noen måneder i 7. klasse.

Reserver boka!

Opphavet av Torbjørn Moen

Rebusjakt på forsvunnet far. Faren til Kristoffer forsvant uten et ord da Kristoffer var fem år gammel. Sju år seinere finner han en nøkkel i en av farens gamle jakker på loftet. En nøkkel med en rebus! Rebusen fører ham til nye gåter som må løses, og til overraskende avsløringer av farens hemmeligheter.

En riktig røverroman – fantasifull og velskrevet for unge lesere fra 9 år.

Reserver boka!

Gjenferdets stemme av Johan Rundberg

«Gjenferdets stemme» er del av en ny spenningsserie av Johan Rundberg, og første bok i den nye serien Hekseknuten – uhyggelig god spøkelseskrim.

Bøkene i serien er frittstående.

Reserver boka!

Buffy By
Buffy By er talentfull av Ingeborg Arvola

Møt Buffy By, fattig jente i rike Oslo. Talentløs med ball, men naturtalent i slalåm, verdens tredje dyreste sport. Hvordan skal det gå?

Reserver boka!

Turbo-Tim ruller videre av Lincoln Peirce

For deg som liker En pingles dagbok! Tim er på alle måter helt gjennomsnittlig, men mener selv han er super! Sammen med kompisene Frans og Teddy skapr Turbo-Tim masse forviklinger!

Reserver boka!

Nana og jordskipet av Helge Rushfeldt

Et fantastisk eventyr der du følger Nana på en reise ingen har gjort før! Nana og Jordskipet er en illustrert science fiction bok for barn i alderen 6 til 12 år. Boka er skrevet av Helge Rushfeldt og illustrert av Axel Kvinnesland. Boka er en mix av science fact og science fiction, i sjangeren som ble startet av Jules Verne. Ønsket fra forfatteren er først og fremst å fortelle en god historie, deretter å inspirere barn til å søke mer kunnskap om temaene som boka tar opp.

Reserver boka!

Se en ufo av Hilde Lysiak

Noen har sett en UFO i byen! Et nytt mysterium for Hilde og Izzy.Alle er sikre på at aliens er i ferd med å invadere, men Hilde tror ikke helt på det. Hun og fotografsøsteren Izzy prøver å finne fakta, og intervjuer vitner. Plutselig oppdager de vraket av det som ser ut som et romskip. Hilde har løst mange forskjellige saker, men hva gjør hun nå? Dette er virkelig utenomjordisk.

Reserver boka!

Gullungetabber
Gullunge-tabber av Anneli Klepp

Sjuende bok om Line! Denne gange er det full krise i Lines verden. Line passer den supersøte hamsteren til Emma. Det kunne gått fint, det – hvis ikke den supersonisk irriterende fetter Anton hadde kommet på besøk. Plutselig går alt galt, forferdelig galt…

Reserver boka!

 

Translate »