Vårt første take-away bibliotek var en suksess og vi setter derfor opp en ny hentedato hvor du kan fylle på bokposene dine igjen! Neste hentedato blir torsdag 23.04 kl. 13.00-14.00 på Akset, rett innenfor hovedinngangen. Vi plukker med plasthansker av smittevernhensyn. For dere og oss. Send din bestilling til denne mailen: bibliotek@inderoy.kommune.no med navn og lånenummer. Hvis vi ikke har de titlene du ønsker, plukker vi noe annet vi tror du kommer til å like:) Dere får en mail eller sms med hentekode for deres bestilling. Frist for å sende inn bestilling er mandag kveld. Vis hensyn og hold god avstand mellom hverandre, minst 2 m, hent en og en av gangen. I likhet med forrige gang, vil vi ikke ha inn noen bøker. Er kun mulig å låne på bestilling, ikke levere inn.

Vi håper tilbudet hjelper litt på hjemme-tiden og vi setter stor pris på alle de hyggelige tilbakemeldingene vi har fått så langt!