Torsdag 20. kl.15.00 blir det endelig en “lukket” åpning (pga. corona- restriksjoner), for spesielt inviterte av Folkeverkstedet på biblioteket!! Vi gleder oss fryktelig til å åpne det kreative verkstedet vårt med
kake og snorklipping. Vi er selvfølgelig tilstede på sosiale medier og Inderøyningen dekker åpningen. Folkeverkstedet er et kreativt skaperverksted hor du kan låne symaskin, vinylkutter og 3D-printer på biblioteket eller låne med frø og drill hjem.
Til høsten blir det både klesbyttedag, sykurs og andre aktiviteter kurs på verkstedet!

Det vil være åpent fra uke 21, tirsdag og torsdag 14.00-19.00 og lørdager 10.00-14.00
Mer informasjon om utstyr og lån finner du under fanen kalt Folkeverksted her på vår hjemmeside:)